BSO BSO

Jouw kennis is waardevol!

Graphic

Werk je als onderwijsassistent en wil je graag meer uren werken? Krijg je energie van afwisselende werkzaamheden? Zoek je een baan waarbij je impact maakt? Kom werken bij Kibeo en combineer je huidige functie in het basisonderwijs met werkzaamheden in de kinderopvang.

Kies voor de combifunctie onderwijsassistent / pedagogisch medewerker!

Net als onderwijs vormt kinderopvang een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Als onderwijsassistent / pedagogisch medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan een kansrijke start voor ieder kind. Bij Kibeo is het mogelijk om je huidige baan in het basisonderwijs te combineren met werkzaamheden in de kinderopvang. Zo creëer je niet alleen een afwisselende en uitdagende baan voor jezelf, maar heb je ook een baan met nóg meer impact!

Ontspannen na schooltijd

Na een intensieve dag op school, ontdekken kinderen op onze BSO nieuwe talenten, gaan ze lekker knutselen, spelen en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes. Ze kunnen kiezen uit allerlei activiteiten. Van even chillen op de bank met een boek, samen met vriendjes spelletjes doen, een leuke workshop volgen of buiten spelen op het grote groene plein. In overleg kan alles, want zo gaat het thuis vaak ook.

Over de functie

De combifunctie onderwijsassistent / pedagogisch medewerker biedt je veel afwisseling én de mogelijkheid om naast je huidige werkzaamheden meer uren te werken. Naast je werkzaamheden op de basisschool ben je namelijk ook werkzaam op de BSO, waar de kinderen na een intensieve schooldag een ontspannende middag beleven. Hier ontdekken ze nieuwe talenten, gaan ze lekker knutselen, spelen en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes. En jij begeleidt hen daarbij. In deze combinatiefunctie ben jij hét vertrouwde gezicht voor ouder en kind. Jij weet goed hoe een kind zich ontwikkelt en wat hij of zij daarvoor nodig heeft. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan een nog betere doorlopende leerlijn tussen opvang en onderwijs.

Kibeo als organisatie

Kibeo is een organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen en medewerkers. We bieden kinderen de kans om zich te ontwikkelen binnen een uitdagende en stimulerende omgeving. Het doel van Kibeo? Kinderen laten opgroeien tot gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassenen. Als lid van de Kibeo-familie draag je bij aan de samenleving van nu en die van de toekomst. Wij denken ook aan jouw toekomst. Daarom is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Als waardering voor je harde werk en inzet verrassen we je regelmatig met iets leuks.

Dit ben jij

 • Je werkt als onderwijsassistent op de basisschool
 • Je hebt een relevante mbo-opleiding (heb je een hbo-diploma voor bijvoorbeeld SPH, Pabo of Pedagogiek? Solliciteer dan ook) Doe hier de diplomacheck
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden om met zowel ouders als collega’s te communiceren
 • Je bent initiatiefrijk en goed in het organiseren van activiteiten die afgestemd zijn op de behoeftes van kinderen

Dit krijg je van ons

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang tussen €2.385 en €3.192 bruto per maand (schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek
 • Een baan waar je blij van wordt
 • Een laptop van Kibeo
 • Werkdruk verlaging dankzij ondersteuning van de groepshulp en Servicedesk
 • Vooruitstrevende organisatie; Kibeo is altijd op zoek naar verbetering
 • Ruimte voor persoonlijke inbreng
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met Kibeo Academie Online en jaarlijkse cursussen en trainingen
 • Reiskostenvergoeding, volledige tunnelkostenvergoeding en tegemoetkoming ziektekostenverzekering
 • Eindejaarsuitkering en waardering voor je werk!

Waarom kiezen onze collega's op de groep voor Kibeo?

Goed salaris

Prima salaris, reiskostenvergoeding €0,25, sparen voor een levensfasebudget, vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering.

Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop! bij Kibeo krijg je veel kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij hebben een eigen intern opleidingsprogramma: De Kibeo Academie.

Werkdrukverlaging

De groepshulpen en de Servicedesk bieden ondersteuning en verlagen daarmee de werkdruk van onze collega's op de groep.

Onze medewerkers vertellen

Yvonne-portret
“Ik vind mijn werkomgeving erg belangrijk. De ruimtes en materialen die Kibeo beschikbaar stelt, zijn geweldig! Daarnaast biedt de organisatie veel ondersteuning in de vorm van opleidingen en krijgen we veel waardering voor ons werk.”
Yvonne Timmerman
62c422f5-3b4f-41b3-a89a-de0f4e3a1a3c
Ik krijg onstuitbaar veel energie van werken met kinderen! Als pedagogisch medewerker bied je kinderen structuur, een vluchtheuvel, veiligheid. Als ik de kinderen op mijn vestiging een tijd niet heb gezien, dan komen ze naar me toe ‘Ik heb je gemist!’, ‘Ik vind je lief!’. Als de kinderen jou fijn vinden en ze voelen zich veilig en vertrouwd, dat is toch fantastisch?!
Silvia Schamhart-Tampung
Pedagogisch medewerker
Ook bij ons

Wereldmakers

Bij Wereldmakers beleven kinderen avonturen op de BSO en ontdekken zij steeds weer een nieuwe wereld. Wereldmakers bestaat uit 10 verschillende werelden, met allemaal een eigen thema. Proefjes doen in de techniekwereld, uitleven in de sportwereld of muziek spelen in de muziekwereld? Alles is mogelijk!

Bij Wereldmakers werken we samen, we ontdekken talenten en verbreden onze horizon door nieuwe dingen te ervaren. We ontdekken én ontwikkelen interesses en talenten. We komen erachter wat we leuk vinden en waar we meer van willen leren. Elke dag opnieuw kiezen de kinderen welke wereld zij willen. Samen met de andere kinderen doen ze een activiteit of spel in deze wereld.

Ontdek alle werelden op de buitenschoolse opvang van Kibeo

Eerst een gezellige babbel over Kibeo?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden binnen Kibeo? Weet je nog niet precies wat je wil? Neem dan contact op met Marloes Trompert, onze recruiter die echt wel van een geintje houdt.

“Een geintje aan het begin breekt gelijk het ijs. Samen met jou ga ik op zoek naar een fijne vestiging binnen Kibeo die jou een lach op je gezicht bezorgt.
Zelf kom ik vanuit een andere functie. Daarom weet ik als geen ander dat je bij Kibeo alle kanten op kan en er altijd ruimte is voor groei!”

Marloes Trompert
Recruiter

 

Contactgegevens

Marloes_klein