Pedagogisch medewerker christelijk reformatorische vestiging

8 - 32 uur | open sollicitatie

Voor onze christelijk reformatorische vestigingen zijn wij regelmatig op zoek naar een pedagogisch medewerker die breed inzetbaar is binnen alle opvangvormen van Kibeo: dagopvang, peutergroep en buitenschoolse opvang. Je biedt baby's en peuters een warme en vertrouwde omgeving om zich te ontwikkelen en stimuleert schoolkinderen om spelenderwijs hun talenten te ontdekken. Een leuke, uitdagende en afwisselende baan!

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een relevante mbo-opleiding. Heb je een hbo-diploma (bijvoorbeeld SPH, Pabo, Pedagogiek) en interesse, solliciteer dan ook
  • Je werkt vanuit een christelijke levensovertuiging en stemt in met de identiteit van de vestiging
  • Klantgerichtheid, zelfstandigheid, goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Initiatiefrijk, positieve instelling en een enthousiaste werkhouding
  • Taalniveau 3F en VVE is een pre
  • Flexibel in werkdagen- en tijden. Het aantal uren is bespreekbaar
  • Bekendheid met digitaal werken
  • Beschik je over een rijbewijs en eigen vervoer, geef dit dan aan op je cv

 

 

 

Werken bij Kibeo

Werken bij Kibeo betekent een leuke, verantwoordelijke en veelzijdige baan in een dynamische organisatie. Doordat Kibeo continu in beweging is en altijd vooruitkijkt, is er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
Je krijgt een salaris volgens de cao Kinderopvang tussen € 2.155 en € 2.935 bruto per maand (schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek.

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen van maandag t/m vrijdag met Arco Grisnigt, Regiomanager, telefoonnummer 06 86 83 31 31.

Ben jij die enthousiaste pedagogisch medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Er wordt snel contact met je opgenomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Kibeo

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelige en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Jij speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker, of werkzaam bent op het servicekantoor. Bij Kibeo kan je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo zorgen we voor kwalitatief goede opvang en voldoende uitdaging voor jou.