MJL_3272-min MJL_3272-min

Kom werken bij Kibeo in Drimmelen!

Graphic

Werk je graag met kinderen? Zoek je een baan waarbij je impact maakt? Én wil je dat bij een organisatie die echt bij jou past? Kom werken bij Kibeo!

Kibeo is een kinderopvangorganisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor medewerkers. Wij denken graag aan jouw toekomst, daarom is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij Kibeo is alles bespreekbaar en heel veel mogelijk. Wij hebben altijd een vacature én werkomgeving die bij jou past!

Vacatures in Drimmelen

Waarom kiezen onze collega's op de groep voor Kibeo?

Goed salaris

Prima salaris, Welkom bij Kibeo bonus van €250, vanaf 24 contracturen ontvang je een bonus, €0,25 reiskostenvergoeding, sparen voor een levensfasebudget, vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering.

Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop! bij Kibeo krijg je veel kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij hebben een eigen intern opleidingsprogramma: De Kibeo Academie.

Werkdrukverlaging

De groepshulpen en de Servicedesk bieden ondersteuning en verlagen daarmee de werkdruk van onze collega's op de groep.
Ontwikkeling

Jij helpt kinderen ontwikkelen, Kibeo biedt jou de ruimte om hetzelfde te doen

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelig en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen. Ook jij als stagiair speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker of werkzaam bent op het servicekantoor.

Medewerkers in Drimmelen vertellen

1.5 Kibeo – Vestigingsmanager (2)
Werken met kinderen is heerlijk! Je ziet ze groeien en ontwikkelen en je mag ze daarin begeleiden. Vestigingsmanager zijn bij Kibeo is een mooie combi van een aansturende rol en kinderen helpen ontwikkelen. Dat maakt mijn werk enorm leuk! Kibeo is een grote organisatie met een kleinschalig karakter, die oog heeft voor haar personeel. Er zijn allerlei opleidingsmogelijkheden. Als collega’s werken we veel samen wat maakt dat we echt een team zijn en we er samen voor de kinderen zijn. Een nieuwe collega wacht een warm welkom!
Leandra van den Kieboom
Vestigingsmanager
Yvonne-portret
“Ik vind mijn werkomgeving erg belangrijk. De ruimtes en materialen die Kibeo beschikbaar stelt, zijn geweldig! Daarnaast biedt de organisatie veel ondersteuning in de vorm van opleidingen en krijgen we veel waardering voor ons werk.”
Yvonne Timmerman
Veel pedagogisch medewerkers gezocht!

Werken als pedagogisch medewerker

“Op zaterdagochtend zet Nina al haar knuffels in een kring en speelt ze jou na tijdens de kringgesprekken,” vertelt de mama van Nina. Van zulke momenten krijg jij een glimlach op je gezicht. Van baby’s die beginnen te kruipen tot peuters die woorden op de grappigste manieren uitspreken. Elke dag weer zie jij vooruitgang bij de kinderen en daar heb jij aan bij mogen dragen.

Extra leuk:

  • Kibeo is graag trendsetter in de sector, telkens weer nieuwe en creatieve concepten dus!
  • Goed salaris, een bonus bij 24-urige contracten en een hogere bonus bij 28-urige contracten.
  • Elke december word je in de watten gelegd met een kerstpakket én eindejaarsuitkering.
Bekijk alle vacatures in de buurt

Eerst een gezellige babbel over Kibeo?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden binnen Kibeo? Weet je nog niet precies wat je wil? Neem dan contact op met Marloes Trompert, onze recruiter die echt wel van een geintje houdt.

“Een geintje aan het begin breekt gelijk het ijs. Samen met jou ga ik op zoek naar een fijne vestiging binnen Kibeo die jou een lach op je gezicht bezorgt.
Zelf kom ik vanuit een andere functie. Daarom weet ik als geen ander dat je bij Kibeo alle kanten op kan en er altijd ruimte is voor groei!”

Marloes Trompert
Recruiter

 

Contactgegevens

Marloes_klein