MJL_3272-min MJL_3272-min

Kom werken bij Kibeo op Schouwen-Duiveland!

Graphic

Werk je graag met kinderen? Zoek je een baan waarbij je impact maakt? Én wil je dat bij een organisatie die echt bij jou past? Kom werken bij Kibeo! Onder de Kibeo-groep vallen verschillende merken zoals Kibeo, Wiedewei en Elorah. Wij hebben altijd een vacature én werkomgeving die bij jou past!

Bij Kibeo bied jij kinderen een fijne en veilige omgeving waar ze spelenderwijs ontwikkelen, groeien en hun talenten ontdekken. Ben jij een buitenmens? Bij Wiedewei laat jij kinderen onbezorgd de wereld ontdekken in een natuurlijke omgeving. Jij leert kinderen over alles wat de natuur ons te bieden heeft. Heb je een christelijk reformatorische achtergrond? Bij Elorah ontdekken de kinderen samen met jou Gods schepping en leren ze de Bijbelse normen en waarden.

Vacatures op Schouwen-Duiveland

Waarom kiezen onze collega's op de groep voor Kibeo?

Goed salaris

Prima salaris, Welkom bij Kibeo bonus van €250, vanaf 24 contracturen ontvang je een bonus, €0,23 reiskostenvergoeding, sparen voor een levensfasebudget, vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering.

Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop! bij Kibeo krijg je veel kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij hebben een eigen intern opleidingsprogramma: De Kibeo Academie.

Werkdrukverlaging

De groepshulpen en de Servicedesk bieden ondersteuning en verlagen daarmee de werkdruk van onze collega's op de groep.
Ontwikkeling

Jij helpt kinderen ontwikkelen, Kibeo biedt jou de ruimte om hetzelfde te doen

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelig en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen. Ook jij als stagiair speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker of werkzaam bent op het servicekantoor.

Medewerkers op Schouwen-Duiveland vertellen

Kibeo Raamstraat Zierikzee-111
“Mijn werkdag is net begonnen. Wanneer ik naar beneden kijk, omdat mijn benen ineens wel heel zwaar voelen, zie ik twee vrolijke gezichten. De twee peuters hebben ieder een been toegeëigend en zijn hard aan het giechelen. “Ja, juf Ivonne!” roepen ze enthousiast. Ik kan me geen betere start van mijn werkdag bedenken!”
Pedagogisch medewerker Ivonne
thumbnail (4)
''Ik werk op een Wiedewei vestiging op Schouwen Duiveland. Wiedewei is het 'groene' opvanglabel van Kibeo. Gedurende dag de dag breng ik veel tijd door in de natuur. De natuur doet niet alleen de kinderen goed, maar ook wij als pedagogisch medewerkers krijgen er energie van.''
Pedagogisch medewerker Manon
cropped-favicon.png
“Kibeo is een fijne werkgever. We krijgen veel scholing. Naast de verplichte scholing krijgen we ook heel veel ontwikkelingskansen! Door een groot tekort aan collega’s is het soms echt aanpoten, maar gelukkig worden we goed ondersteund door de Servicedesk in Goes.”
Vestigingsmanager Ivonne
Veel pedagogisch medewerkers gezocht!

Werken als pedagogisch medewerker

“Op zaterdagochtend zet Nina al haar knuffels in een kring en speelt ze jou na tijdens de kringgesprekken,” vertelt de mama van Nina. Van zulke momenten krijg jij een glimlach op je gezicht. Van baby’s die beginnen te kruipen tot peuters die woorden op de grappigste manieren uitspreken. Elke dag weer zie jij vooruitgang bij de kinderen en daar heb jij aan bij mogen dragen.

Extra leuk:

  • Kibeo is graag trendsetter in de sector, telkens weer nieuwe en creatieve concepten dus!
  • Goed salaris, een bonus bij 24-urige contracten en een hogere bonus bij 28-urige contracten.
  • Elke december word je in de watten gelegd met een kerstpakket én eindejaarsuitkering.
Bekijk alle vacatures in de buurt

Contactgegevens