DSC_0647 DSC_0647
Collega's vertellen

Collega Niels over werken op het Servicekantoor

Graphic
Gepubliceerd 9 juni 2023

In 2022 is Niels Wattel bij Kibeo begonnen als beleidsmedewerker Bestuur & Beleid. Hij is dagelijks te vinden op het Servicekantoor in Goes en vertelt je graag hoe hij dit zelf ervaart.  

Voordat Niels bij Kibeo kwam werken, deed hij heel wat anders. Hij werkte namelijk als beleidsmedewerker Kwaliteit & Veiligheid bij een andere organisatie. Aanvankelijk was dit ook de functie bij Kibeo waarop hij had gesolliciteerd. Tijdens zijn sollicitatiegesprek kwam naar voren dat een andere functie meer aansloot bij zijn ambities. Namelijk beleidsmedewerker Bestuur & Beleid. “De kans om bij bestuur en beleid op een breder vlak met organisatie bezig te zijn, leek mij erg interessant en sloot perfect aan bij mijn persoonlijke ontwikkelingsdoelen” vertelt Niels. 

Een complimentje, presentje of ontwikkelmogelijkheid. Bij Kibeo voel ik me echt gewaardeerd!
Kibeo vindt het belangrijk dat medewerkers zich gewaardeerd voelen. En dat zij kansen krijgen die ze graag willen. Om zich verder te ontwikkelen of om door te groeien bijvoorbeeld. Niels vertelt: “In mijn eerste maanden bij Kibeo heb ik al verschillende cursussen mogen volgen en meerdere presentjes ontvangen. Hierdoor kan ik me steeds meer ontwikkelen en voel ik me gewaardeerd. Kibeo is als werkgever echt gericht op de waardering van medewerkers. Ook de diversiteit in mijn werkzaamheden en de dynamiek in de organisatie maakt het werk ontzettend leuk.”

Waardering van je werkgever is ontzettend belangrijk. Maar het hebben van fijne collega’s is dat ook! “Ik werk in een heel fijn team dat in de afgelopen maanden best gegroeid is. Er is altijd wel even tijd voor een gezellig praatje en mijn collega’s tonen altijd interesse. Tegelijkertijd kunnen we ook ontzettend hard werken met z’n allen,” vertelt Niels over zijn team.  

Als je nuttig werk doet, geeft dat ontzettend veel voldoening
Werken bij een kinderopvangorganisatie betekent werken aan een maatschappelijk doel. “Het werk wat ik dagelijks doe, draagt indirect bij aan de maatschappij. Samen met mijn collega’s werk ik aan zaken die ervoor zorgen dat we kinderen nog betere opvang kunnen bieden. Dat geeft ontzettend veel voldoening,” legt Niels uit. “Dan zit ik met een grote glimlach in de auto naar huis,” gaat hij verder. 

Wil jij ook werken bij een organisatie waar jij én het werk dat je doet ertoe doet? Bekijk hier onze vacatures. Wie weet zit de vacature voor jouw droombaan er wel tussen!