MJL_1172 MJL_1172

Functies en mogelijkheden

Graphic

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelige en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen. Jij speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker, of werkzaam bent op het Servicekantoor. Bij Kibeo kan je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo zorgen we voor kwalitatief goede opvang en voldoende uitdaging voor jou.

Op deze pagina zie je welke mogelijkheden er binnen Kibeo allemaal zijn.

Veel pedagogisch medewerkers gezocht!

Werken als pedagogisch medewerker

“Op zaterdagochtend zet Nina al haar knuffels in een kring en speelt ze jou na tijdens de kringgesprekken,” vertelt de mama van Nina. Van zulke momenten krijg jij een glimlach op je gezicht. Van baby’s die beginnen te kruipen tot peuters die woorden op de grappigste manieren uitspreken. Elke dag weer zie jij vooruitgang bij de kinderen en daar heb jij aan bij mogen dragen.

Extra leuk:

  • Kibeo is graag trendsetter in de sector, telkens weer nieuwe en creatieve concepten dus!
  • Goed salaris, €65,- bonus bij 28-urige contracten.
  • Elke december word je in de watten gelegd met een kerstpakket én eindejaarsuitkering.
Bekijk alle vacatures voor Pedagogisch Medewerker

Werken als vestigingsmanager

Jij bent vaak de rots in de branding en staat graag klaar voor de mensen om je heen. Als vestigingsmanager ben je het eerste aanspreekpunt van jouw vestiging. Je hebt nauw contact met de basisschool en zorgt voor een doorlopende leerlijn van dagopvang en peuteropvang tot basisschool en BSO. Daarnaast ben je meewerkend als pedagogisch medewerker en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Extra leuk:

  • Een veelzijdige baan met verantwoordelijkheden verveelt nooit!
  • Goed salaris.
  • In december word je in de watten gelegd met een kerstpakket én eindejaarsuitkering.
Bekijk alle vacatures voor Vestigingsmanager

Werken op het Servicekantoor

Kibeo heeft drie Servicekantoren; twee in Goes (ZL) en één in Made (NB). Werken op het Servicekantoor betekent dat je de collega’s op de vestigingen ondersteunt en ervoor zorgt dat het werk op de groep op rolletjes loopt. Ga jij puzzelen om collega’s in te roosteren of werk je liever mee aan de invulling van het pedagogisch beleid? Of misschien ben jij wel erg goed in communicatie. Bekijk onze vacatures en misschien zit er wel één tussen die goed bij jou past!

Extra leuk: 

  • Je werkt aan innovaties in onze kinderopvang en bent betrokken bij diverse projecten, waarbij je samenwerkt met zowel jonge als ervaren collega’s.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
  • Elke december word je in de watten gelegd met een kerstpakket én eindejaarsuitkering.

Benieuwd naar het servicekantoor? Bekijk de sfeerimpressie

Bekijk alle vacatures op het Servicekantoor

Stage bij Kibeo

Volg je een pedagogische opleiding en zoek je een afwisselende stage waar je veel leert en plezier hebt? Wij leiden je graag op!

Wij bieden jou een leuke en uitdagende stageplek met professionele begeleiding. Na je studie bieden we je een baan en kan je aan de slag bij één van onze vestigingen. Werken in een organisatie die voor jou al vertrouwd is, dat is fijn!

Meer informatie over stage bij Kibeo