MJL_2929 MJL_2929

Ontdek Kibeo

Graphic

Jij helpt kinderen ontwikkelen, Kibeo biedt jou de ruimte om datzelfde te doen

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelige en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen. Jij speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker, of werkzaam bent op het servicekantoor. Bij Kibeo kan je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo zorgen we voor kwalitatief goede opvang en voldoende uitdaging voor jou.

Kibeo als werkgever

Ruimte voor ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop! Bij Kibeo heb je de mogelijkheid jezelf eindeloos te ontwikkelen. Wij hebben een eigen intern opleidingsprogramma; De Kibeo Academie.

Goed salaris

Goed salaris

Prima salaris, aangevuld met aantrekkelijke presentjes, €0,25 reiskostenvergoeding, sparen voor een levensfasebudget, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Altijd dichtbij

Altijd dichtbij

Onze gezellige vestigingen zijn altijd dichtbij en voelen als thuis. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een grote, professionele organisatie waar alles goed geregeld is.

Verhalen van jouw nieuwe collega's

62c422f5-3b4f-41b3-a89a-de0f4e3a1a3c
Ik krijg onstuitbaar veel energie van werken met kinderen! Als pedagogisch medewerker bied je kinderen structuur, een vluchtheuvel, veiligheid. Als ik de kinderen op mijn vestiging een tijd niet heb gezien, dan komen ze naar me toe ‘Ik heb je gemist!’, ‘Ik vind je lief!’. Als de kinderen jou fijn vinden en ze voelen zich veilig en vertrouwd, dat is toch fantastisch?!
Silvia Schamhart-Tampung
Pedagogisch medewerker
1.5 Kibeo – Vestigingsmanager (2)
Werken met kinderen is heerlijk! Je ziet ze groeien en ontwikkelen en je mag ze daarin begeleiden. Vestigingsmanager zijn bij Kibeo is een mooie combi van een aansturende rol en kinderen helpen ontwikkelen. Dat maakt mijn werk enorm leuk! Kibeo is een grote organisatie met een kleinschalig karakter, die oog heeft voor haar personeel. Er zijn allerlei opleidingsmogelijkheden. Als collega’s werken we veel samen wat maakt dat we echt een team zijn en we er samen voor de kinderen zijn. Een nieuwe collega wacht een warm welkom!
Leandra van den Kieboom
Vestigingsmanager

180+ vestigingen

verspreid over Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Altijd een vestiging in de buurt!

1500+ medewerkers

waarmee je samen een fijn en hecht team vormt.

40+ jaar ervaring

in de kinderopvang. Sinds 1979 sterk en stabiel.

10.000+ kinderen

leren en ontwikkelen bij Kibeo
}

Neem een kijkje op het Servicekantoor