Open sollicitatie pedagogisch medewerker

Voor onze vestigingen zijn we regelmatig op zoek naar een pedagogisch medewerker die breed inzetbaar is binnen alle opvangvormen van Kibeo: buitenschoolse opvang, dagopvang en tussenschoolse opvang. Jij biedt peuters een warme en vertrouwde omgeving om zich te ontwikkelen en stimuleert schoolkinderen om spelenderwijs hun talenten te ontdekken. Een leuke, uitdagende en afwisselende baan!

Jij bent:

  • Mbo geschoold en je hebt een passend diploma voor de functie pedagogisch medewerker. Bekijk hier de opleidingseisen.
    • Heb je een hbo-diploma (bijvoorbeeld SPH, Pabo, Pedagogiek) en interesse, solliciteer dan ook!
  • Klantgericht en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Initiatiefrijk, positief ingesteld en hebt een enthousiaste werkhouding.
  • Stressbestendig en kan zowel in een energiek team werken als zelfstandig.
  • Ervaring in werken met Kindcentra is een pre. Opvang en onderwijs lopen drempelloos in elkaar over.
  • Flexibel in werkdagen- en tijden. Het aantal uren is bespreekbaar.
  • Bekend met digitaal werken.


Wij bieden

Een leuke, verantwoordelijke en flexibele baan in een dynamische organisatie. Doordat Kibeo continu in beweging is en altijd vooruit kijkt, is er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een minimum salaris van € 2.116,00 bruto per maand en een maximum salaris van € 2.887,00 bruto per maand, gebaseerd op een 36-urige werkweek (cao Kinderopvang, schaal 6).

Reageer vóór

Ben jij die enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerker? Solliciteer dan direct! Taalniveau 3F en VVE is een pre en beschik je over een rijbewijs en eigen vervoer, geef dit dan aan op je cv. 

Over Kibeo

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelige en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Jij speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker, of werkzaam bent op het servicekantoor. Bij Kibeo kan je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo zorgen we voor kwalitatief goede opvang en voldoende uitdaging voor jou.