Open sollicitatie pedagogisch medewerker

Voor onze vestigingen zijn we regelmatig op zoek naar een pedagogisch medewerker die breed inzetbaar is binnen alle opvangvormen van Kibeo: buitenschoolse opvang, dagopvang en tussenschoolse opvang. Je biedt baby's en peuters een warme en vertrouwde omgeving om zich te ontwikkelen en stimuleert schoolkinderen om spelenderwijs hun talenten te ontdekken. Een leuke, uitdagende en afwisselende baan!

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een relevante mbo-opleiding. Heb je een hbo-diploma (bijvoorbeeld SPH, Pabo, Pedagogiek) en interesse, solliciteer dan ook
  • Klantgerichtheid, zelfstandigheid, goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Initiatiefrijk, positieve instelling en een enthousiaste werkhouding
  • Stressbestendig en kan zowel in een energiek team werken als zelfstandig.
  • Ervaring in werken met Kindcentra is een pre. Opvang en onderwijs lopen drempelloos in elkaar over
  • Flexibel in werkdagen- en tijden. Het aantal uren is bespreekbaar
  • Bekend met digitaal werken

 

Wij bieden

Werken bij Kibeo betekent een leuke, verantwoordelijke en veelzijdige baan in een dynamische organisatie. Doordat Kibeo continu in beweging is en altijd vooruitkijkt, is er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een salaris volgens de cao Kinderopvang tussen € 2.128 en € 2.899 bruto per maand (schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek. 

Interesse?

Ben jij die enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerker? Solliciteer dan direct! Taalniveau 3F en VVE is een pre en beschik je over een rijbewijs en eigen vervoer, geef dit dan aan op je cv. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Kibeo

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelige en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Jij speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker, of werkzaam bent op het servicekantoor. Bij Kibeo kan je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo zorgen we voor kwalitatief goede opvang en voldoende uitdaging voor jou.