Projectleider Facilitair

36 uur | Locatie: Goes

Van verbouwing en verhuizing tot nieuwbouw. Als projectleider facilitair ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en het beheer van facilitaire projecten bij Kibeo. Dankzij jouw kennis en expertise draag je bij aan de professionalisering van onze facilitaire dienstverlening en projectmanagement. De ene dag werk je op kantoor en andere dagen werk je veel op locatie. Een baan die nooit verveelt. 

Functieomschrijving 
Als projectleider facilitair houd je je bezig met de voorbereiding van projecten op het gebied van verbouwing, verhuizing of nieuwbouw. Ook kan je te maken krijgen met sluitingen van vestigingen en de inrichting van buitenruimtes. Naast de voorbereiding, behoort ook de coördinatie van het project tot jouw werkzaamheden. Je maakt de planning en stuurt de aannemers aan. Tijdens je werkzaamheden heb je regelmatig contact met o.a. vestigingsmanager, pedagogisch medewerkers, gemeenten en de verhuurder van het betreffende pand. Dit alles wordt bijgehouden in huisvestingsdossiers, waarvan jij de beheerder bent.  

Kibeo als organisatie 
Kibeo is een organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor de medewerkers. Veel Kibeo medewerkers gingen je al voor; zo zijn er collega’s die zijn doorgegroeid, maar ook collega’s die zich volledig hebben omgeschoold. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Daarnaast bieden we veel ruimte voor eigen inbreng, want je bent een professional en wij waarderen jouw expertise. Als waardering voor je harde werk en inzet verrassen we je regelmatig met iets leuks.   

Het Servicekantoor 
Als basis werk je vanuit het Servicekantoor Goes, maar je werkt ook veel op locatie in de regio’s Zeeland, Zuid-Holland en Noord-West-Brabant. Samen met 7 enthousiaste, gemotiveerde en hardwerkende collega’s zit je in het cluster Facilitair. Er zijn veel innovatieve projecten waar jij ook aan kunt deelnemen, omdat je het leuk vindt of ergens goed in bent. Dankzij deze projecten kom je ook weer in contact met collega’s buiten je team en werk je samen met andere clusters. 

Dit ben jij

 • Hbo- werk- en denkniveau (bijv. richting Bouwkunde); 
 • Relevante werkervaring in projectleiding; 
 • Bouwkundig inzicht; 
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving; 
 • Rijbewijs B en eigen vervoersmogelijkheden. 

 

 

Dit krijg je van ons

 • Een salaris volgens de cao Kinderopvang tussen € 2.979 en € 4.427 bruto per maand (schaal 9 of 10 afhankelijk van werkervaring) op basis van een 36-urige werkweek; 
 • Een contract van een jaar, bij goed functioneren volgt een contract voor onbepaalde tijd; 
 • Laptop en telefoon van de zaak; 
 • Een baan waar je blij van wordt; 
 • Een vooruitstrevende organisatie; altijd op zoek naar verbetering; 
 • Ruimte voor persoonlijke inbreng; 
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met Kibeo Academie Online en jaarlijkse cursussen en trainingen; 
 • Reiskostenvergoeding (€ 0,23 per kilometer), tunnelkostenvergoeding en tegemoetkoming ziektekostenverzekering; 
 • Eindejaarsuitkering en waardering voor je werk! 

 

Interesse?

Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken? Upload dan uiterlijk 15 september je sollicitatiebrief en CV. 

Denk je dat deze functie goed bij jou past, maar wil je meer informatie? Neem op woensdag 17 augustus tussen 10.00 en 11.00 uur contact op met Marcel de Bruijne, clustermanager Bedrijfsvoering op telefoonnummer 0113 760 215. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Kibeo

Kinderopvang is belangrijk voor ieder kind. Kinderen leren hoe ze contact krijgen met andere kinderen, ze maken er hun eerste vriendjes, ze leren zich goed voelen in een groep en krijgen zelfvertrouwen. Door laagdrempelige en leeftijdsgerichte activiteiten werken we aan de ontwikkeling van de kinderen op jouw groep. Jij speelt hierin een belangrijke rol, of je nu op de groep werkt als pedagogisch medewerker, of werkzaam bent op het servicekantoor. Bij Kibeo kan je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied. Zo zorgen we voor kwalitatief goede opvang en voldoende uitdaging voor jou.