DSC01168 DSC01168
Collega's vertellen

Collega Ilse over werken bij Kibeo Weststraat

Graphic
Gepubliceerd 3 mei 2023

Hoe is het om te werken bij Kibeo? Ilse Heikamp werkt 5 jaar als pedagogisch medewerker bij Kibeo Weststraat in Nieuwerkerk. Ze vertelt je graag hoe zij dat ervaart.

“Bij Kibeo werken als pedagogisch medewerker, is erg leuk. Ik werk op een vaste groep en bouw daardoor echt een band op met de kinderen. Ik krijg er ontzettend veel voor terug! En daarnaast werk ik ook nog eens in een team met fijne collega’s. Ons team is klein en gezellig. Met zowel ervaren collega’s als jongere collega’s die net aan het begin van hun carrière staan,” vertelt Ilse.

Ik voel me gewaardeerd en haal veel voldoening uit mijn werk als pedagogisch medewerker
Als pedagogisch medewerker maak je veel impact. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen, waarmee je een grote rol speelt in hun eerste levensjaren. En dat geeft ontzettend veel voldoening! Ilse licht toe: “Sommige kinderen hebben ergens wat meer moeite mee of hebben speciale aandacht nodig. Met de juiste hulp kan ik zorgen voor een oplossing en zie ik vooruitgang. Dit maakt niet alleen de kinderen en ouders blij, maar mij ook. Dan stap ik met een voldaan gevoel de deur uit.” Ook ouders spreken regelmatig hun dankbaarheid uit. “Het is fijn om te weten dat ook de ouders een goed gevoel hebben bij mij. Zo krijg ik bijvoorbeeld van sommige ouders een presentje of een kaartje op de dag van leidster. Het is helemaal niet nodig, maar toch heel leuk om te krijgen. Zo voel je je gewaardeerd,” gaat Ilse verder. En die waardering krijg je bij Kibeo niet alleen van ouders en kinderen, maar ook van de werkgever. “Met regelmaat valt er een kaart of presentje van Kibeo op de deurmat. Vanwege een gelegenheid of gewoon zomaar als blijk van waardering.”

Bij Ilse op de vestiging zoeken ze een collega. Misschien wel iets voor jou!
Word jij Ilse’s nieuwe collega? Bekijk hier de vacature. Hieronder vertelt ze wat je kan verwachten binnen haar team.